foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

www.optirex.hu

Látószög a nagyvilágra!


Villanyszereléssel kapcsolatos probléma? Netán az Ön lakásában/házában? Nekünk nem fog gondot okozni! Bízza ezt a munkát személyünkben szakemberekre, akik ráadásul emellett még megfizethető áron is dolgoznak egyben. Garanciális munkát végzünk, így ha egy adott időn belül valami meghibásodik/elromlik – mely nem szakszerűtlen használatának eredménye -, akkor egy ellenőrzés után mi azt ingyenesen kijavítjuk! Így Ön csak is jól járhat velünk!

Bővebben: Villanyszerelési kisokos

 

Érdemes minden közös képviselőnek alaposan felmérni, hogy a társasház takarítás folyamatában mi is az amire igazán szüksége van. Nagyon fontos ez, mert ez alapján tudja majd kiválasztani a tökéletes szolgáltatót. Az igények felmérése után fontos, hogy több szolgáltatótól is kérjen be ajánlatot, melyből az árakon felül kiderül, hogy melyik partner milyen szolgáltatást nyújt, milyen tisztítószereket használ és hogy a folyamatos takarítást milyen időközönként végzi.

Bővebben: Megoldás a társasház takarítás tökéletesítésére

 

A raktárak és tároló helységek rendkívül széles körűek lehetnek, az áru mennyiségének, kiszerelésének, nagyságának és áruforgásának függvényében. A legegyszerűbb kiviteltől a legmodernebb raktár kialakításig minden megoldás tökéletes lehet, amennyiben megfelel az árukészletnek és a raktár működése optimális, a költségek a legalacsonyabbak. Éppen ezen tények miatt fontos, hogy a raktár kialakításánál és tervezésénél minden apró lehetőséget figyelembe vegyünk, mert a beruházásunk egy egyszerűbb, úgynevezett bázis polc és polcrendszer segítségével sokkal kedvezőbb lehet.

Bővebben: Bázis polc és polcrendszer - Bázis raktározás

 

Ön is munkát keres, de hasztalan? Megpróbált már mindent és semmi eredménye? Bizonyára nagyon el van csüggedve, hiszen a munkakeresés valósággal megöli az ember lelkét. Nagyon rossz abban a tudatban élni, hogy az ember sosem tudja, mit hoz a holnap, sosem tudja, miből fizeti ki a számláit, esetleg a hitelét és nem tudhatja biztosra azt sem, vajon tudja-e majd biztosítani gyermekeinek a megfelelő jövőt, oktatást és életkörülményeket. Ha Ön ugyanebben a cipőben jár, akkor vegyen egy mély levegőt, fújja ki, majd nyugodjon meg lassan, hiszen a segítség elérkezett végre! Mégpedig egy weboldal formájában, melyet bármelyik böngésző segítségével könnyedén elér, ha meglátogatja a www.jobmix.hu oldalt!

Bővebben: Válasszon munkahelyet egyszerűen egy átfogó gyűjtőoldalról!

A csatorna nélkülözhetetlen találmány a civilizált életben, hiszen általa szabadulhatunk meg a szennyvíztől, az esővíztől és egyáltalán minden olyan víztől, ami salakanyagot tartalmaz és amit már nem használunk. Funkcióját azonban csak akkor tudja maradéktalanul elvégezni, ha megfelelően karbantartjuk és időnként szellőztetjük azt. Az alábbiakban erről olvashatnak az érdeklődők néhány hasznos tippet és elengedhetetlen lépést.  A csatornák kiszellőztetésének hiánya több problémát is felvet, de szerencsére könnyedén megoldhatjuk, ha tudjuk, mit kell tennünk. Először is nagyon olcsón kialakítható a megfelelő rendszer és szerencsére túl nagy szaktudás sem szükséges hozzá. Ha azonban elhanyagoljuk és nem foglalkozunk vele, akkor az otthoni lét valóságos pokollá változhat.

Bővebben: Szellőztesse ki csatornáit, figyeljen oda erre is!

 

A padlóösszefolyó a fürdőszobai lefolyórendszer egyik legfontosabb eleme, egyfajta központ, mely felelős a teljes fürdőszobai rendszer vízelvezetéséért, illetve a lefolyó túlterheltsége esetén engedi a túlfolyást a csövek sérülése nélkül, miközben elzárja a kellemetlen szagokat. Ennek megfelelően, amennyiben a rendszer valamely, esetleg mindegyik lefolyójából kellemetlen szag árad, ne törekedjünk a szag elnyomására, mert az csupán tüneti kezelés, helyette tisztítsuk ki a padlóösszefolyót házilag, így nem csak a szagokat szüntethetjük meg, de megelőzhetünk egy esetleges dugulást is.

Bővebben: Padlóösszefolyó tisztítása házilag