foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

www.optirex.hu

Látószög a nagyvilágra!


Magyarországon májusban nem egészen 4300 cég szűnt meg, számottevően kevesebb, mint áprilisban. Még sincs ok nagy örömre, nem biztos, hogy trendfordulóról beszélhetünk. "Azt vetítik előre a közelmúltban indult eljárások, hogy egész évben magas megszűnési rátával számolhatunk" - mondja Tóth Tamás, az adatokat közlő Opten ügyvezető igazgatója.

Bővebben: Süllyesztőbe mehet a rekord cég idén is

 

A nők univerzális teremtmények ugyanis, több mindenre tudnak egyszerre odafigyelni és a legtöbben egyszerre több tevékenységet képesek végezni. Összeütnek munka után egy vacsorát, közben kikérdezik a gyerektől a leckét és még arra is képesek, hogy fél szemmel nézzék a tévét. Viszont kevesen képesek arra, hogy egyszerre szüljenek, gyereket neveljenek és dolgozzanak. A politika sajnos azonban olyan irányba mutat, hogy ezt várja el tőlük. Azt várják el, hogy tegyenek eleget kötelességeiknek, vegyenek részt a gazdaság fellendítésében és szüntessék meg a népesség csökkenését, ami kivitelezhetetlen egyszerre.

Bővebben: Nagy kérdés a mai világban, család, vagy munka, melyik az első?


Foglalja magában az önéletrajz feltétlenül a végzett munkaköröket és a végzettségeinket. Az önéletrajz minden beküldött példánya mind eredetiben készüljön.

Bővebben: A jó önéletrajz titka